AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Sandıklı Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: ziyaret

May

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve 81 ilimizde Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı bulunan okulların katılımıyla Gastronomi Festivali çerçevesinde düzenlenen yemek yarışmasında bölge birincisi olan Okulumuz Sandıklı Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Kaymakamımız Sayın Önder Çengel’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Çengel, 4 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleşecek olan Türkiye Finaline katılmaya hak kazanan öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik etti.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin EROĞLU, Şube Müdürlerimiz Yasin FİLİZ ve Ali AYHAN ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek eğitim öğretim ve yapılan uygulamalarla ilgili bilgi aldılar.

Kendilerine ziyaretleri için teşekkür eder okulumuza tekrar bekleriz.